İlk prosesör olarak kendime ucuz yollu uygun bir Pros. bakıyordum. İlk tercihlerim digitech ve zoom markalı ürünlerden yanaydı. Ancak bu markaların 300-400 tl civarındaki ürünlerinin kalitesi ve ilerde satmak istersem yaşayacağım sıkıntılardan dolayı biraz daha kaliteli birşeylere bakma ihtiyacı duymuştum. Nette yaptığım araştırmalar sonucu bütcemi biraz daha zorlayarak Boss etiketini talıyan kaliteli prosesörlerle karşılaştım. Ancak ton yazma ve efektler konusunda yeterli bilgim olmadığından, daha öncede hiç prossesör kullanmadığım için kullanımı basit ürünlere yönelecektim. Forumlarda GT8 için yazılmış bir çok yorum, bilgi mevcut ama ME70 hakkında fazla bir şey bulamadım.
Sizlerin tavsiyesi hangi pedaldan yana olur, yorumlarınız nelerdir?
Eminim ki bu ürünlerle ilgilenen ve hangisinden yana tercih yapacağını bilemeyen, karar veremeyen bir çok arkadaşımız vardır. Bu ürünleri daha önce detaylı olarak inceleyen, deneyen, kullanan arkadaşlarımız yorum yazarsa seviniriz.
Sizlerin tavsiyesi hangi pedaldan yana olur, yorumlarınız nelerdir?
Eminim ki bu ürünlerle ilgilenen ve hangisinden yana tercih yapacağını bilemeyen, karar veremeyen bir çok arkadaşımız vardır. Bu ürünleri daha önce detaylı olarak inceleyen, deneyen, kullanan arkadaşlarımız yorum yazarsa seviniriz.

Zaten tanıtım bilgilerinde yazıyor,od-1 aynen yerleştirilmiş.GT-8 çok sevilen bir alet ama distortion efektlerinin dijital olduğu söyleniyor.Ama me70den beri bir kere bile metal zone'umu kullanmadım öyle diyeyim
Yorum